جام جم آنلاین: یک پژوهش جدید نشان داده است که گنجاندن مغز خشکبار بویژه پسته در رژیم غذایی روزانه میزان کلسترول کلی، کلسترول بد و همچنین تری‌گلیسیرید را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و از این‌رو شما را تا حد زیادی از پزشک بی‌نیاز می‌کند.

 

به گزارش ایسنا، این تحقیق که با حضور 600 شرکت‌کننده از 7 کشور مختلف انجام گرفته در نشریه آرشیو طب داخلی به چاپ رسیده و فراگیرترین تحقیقی است که تاکنون در این زمینه صورت گرفته است. این بررسی تاکید می‌کند که مصرف پسته در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.

سایت اینسایت فارما ریپورتز در این‌باره افزود: محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه لوما لیندا در این پژوهش چندین مطالعه پیشین درباره خواص مغزها را مورد بازبینی قرار دادند.

پسته خواص دیگری هم دارد. مغز پسته به علت داشتن آهن، خون‌ساز است و کسانی که مبتلا به کم‌خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته مصرف کنند.

پسته مغز و ذهن را تقویت می‌کند، برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می‌شود.

علاوه بر این، پسته ، معده را تقویت می‌کند، برای تسکین سرفه مفید است و اسهال معمولی و اسهال خونی را نیز درمان می‌کند.

مغز پسته حاوی املاح مختلفی شامل پروتئین، آهن، مواد چرب، کلسیم، فسفر، ویتامینA، B1، B3و پتاسیم است.